Realtime rapportage met omzetgegevens vanuit TimeChimp

Realtime rapportage met omzetgegevens vanuit TimeChimp

BrixBee Dashboards worden gekoppeld met verschillende applicaties. Hierdoor heb je per applicatie een een compleet overzicht van stuurinformatie, actueel en actiegericht. Zo koppelen we ook met TimeChimp. En aan die koppeling hebben we recentelijk nieuwe rapportages toegevoegd. De nieuwe functionaliteiten die zijn toegevoegd aan de TimeChimp koppeling, zijn van toepassingen op de omzetgegevens. Hieronder lichten we toe welke data inzichtelijk is gemaakt.

Realtime rapportage met omzetgegevens vanuit TimeChimp

In TimeChimp kan aangegeven worden per medewerker hoeveel uren er contractueel gewerkt moeten worden. Aan het eind van een periode worden de geschreven uren vergeleken met de contractuele uren.

Realtime rapportage met omzetgegevens vanuit TimeChimp

– Bruto omzet
De uren die aangemerkt zijn als ‘standaard factuurlabel’ worden gevisualiseerd in deze rapportage. Het aantal uren per klant/project wordt vermenigvuldigd met het standaard uurtarief om de omzet te visualiseren. 

– Kosten
Om de kosten te berekenen wordt er per medewerker gekeken naar de het ‘inkoop uurtarief”. Deze wordt vermenigvuldigd met het aantal uren.  

– Netto omzet
De netto omzet is de bruto omzet min de kosten. 

Over TimeChimp

TimeChimp is eind 2015 opgericht door Wouter Baltus en Fred Al. Zij zagen dat urenregistratie altijd zeer omslachtig, tijdrovend en onoverzichtelijk was. Daarom ontwikkelden zij, met hun jarenlange ervaring in de IT, software die urenregistratie en bedrijfsadministratie simpel en inzichtelijk maakt. Wat begon als startup, is inmiddels uitgegroeid tot een snelgroeiende organisatie. Inmiddels bedient TimeChimp duizenden klanten, van zzp tot grote bedrijven. 

Klik hier voor meer informatie over TimeChimp. Klik hier voor alle artikelen. 

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook

Geef een reactie